Amateur Foto’s

Zoeken naar foto...
mijn vrouw exposed: Pearl

er is me opgelegd om mijn belgische echtgenote haar naakt fotos gratis te delen met IEDEREEN die dit verzoekt. ze is 34 heeft kleine tietjes en een geschoren kut.
Wil je ons live volgen? Check dan op twitter @joerivdg1
Geniet van mijn vrouw Pearl

ondeugende huisvrouw

Ik ben een ondeugend huisvrouwtje en wanneer mijn man weg is vind ik het heerlijk om mijn strakke geile lichaam te showen! Ook al ben ik wat ouder mijn lichaam is nog steeds jong en strak!

Je kan mij ook volgen op twitter: @naughtywife79

Mark & Lacey geil stelletje

Mark & Lacey een geil stelletje waarvan Lacey op het moment van schrijven (2020) 23 lentes jong en Mark 38 jaartjes oud is. Ze hebben elkaar ooit eens leren kennen en zijn inmiddels een getrouwd sex stelletje dat min of meer een open relatie heeft. Door de jaren heen hebben ze veel sexfoto's gemaakt en zo nu en dan een geile film. Wil je meer van ze zien?? kijk dan ook eens op onlyfans.

Cheryl, Een ander vriendinnetje van onze kennis

Zojuist hebben we van onze tony op twitter weer spannende foto's gehad van één van zijn vriendinnen. Cheryl uit Northamptonshire stuurde hem deze selfies zodat hij ze via ons kon plaatsen op Dutch Girl!

Sexy Elly hot or not?

Elly is een beginnend porno model dat graag voor de camera verschijnt. Maar wisten jullie ook dat Elly al velen jaren sexy foto's deelt op het internet? Wij hebben er een aantal gevonden via onze partner Xhamster.
Laat ons gerust weten wat je van de Sexy Elly vind of stuur ons een geile foto van haar als je deze tegenkomt.

Sarah 35 amateur engeland

Ingezonden foto's van haar man Tony via twitter. Wil je meer van deze 35 jarige huisvrouw zien, Stuur dan een leuke reactie zodat Tony weet dat hij meer moet inzenden. Maak er een opdracht van om het spannender te houden

sexy amateur foto's

Lekkere meiden vinden het spannend om hun lichaam aan jou te showen en sturen ons dan ook regelmatig spannende en hete sexy selfies in die wij vervolgens plaatsen op onze website! Vind jij het als meid, stel of dame ook leuk om jou foto terug te bekijken bij ons? dan kun je deze altijd aan ons insturen.

Vakantie praag

Regelmatig ga ik een weekje op vakantie naar een ander land en pak dan meestal op de gok de auto of het vliegtuig. Dit keer was ik even van plan om een weekje naar Praag te gaan. Dus hup wat kleding en spullen gepakt en uiteraard mijn camera mee.

Eenmaal in praag aangekomen, besloot ik eerst maar een hapje te eten en daarna in een kroeg naast een hostel wat te gaan drinken.

In het cafe leerde ik een gezellige groep italiaanse meiden kennen die er met een clubje op vakantie waren in de hostel. Rond 2200 wou ik gaan aangezien ik nog een slaapplaats moest gaan zoeken in praag.

Maar de meiden vonden het gezellig en ik mocht natuurlijk niet weg dus boden de meiden mij een slaapplaats aan bij hun op de groepskamer van de hostel. Zo dronken als we waren gingen we een paar uur later naar de kamer en bleken de meiden een groep lesbiennes te zijn die nog energie genoeg hadden.

Eerst begonnen 2 meiden elkaar te zoenen en knuffelen maar voor ik het door had , brak er een complete orgie uit bij de meiden onderling. Uiteraard heb ik er volop van genoten en sloegen ze mij zeker niet over.

Stefanie webcam fun

Stefanie is een gewilde jonge dame op twitter die zichzelf graag laat gaan voor de webcam. Veel dames laten zichzelf meestal zien omdat ze een centje willen bijverdienen, maar Stefanie gaat naakt met haar mooie jonge lichaam omdat ze het leuk vind en trots is op haar lijf!
Volg Stefanie op twitter

Juf Laura

De sexy juf Laura is overdag een heel nette en beschaafde lerares maar zodra de avond begint en ze haar eigen domein betreed. Begint de dominante juffrouw helemaal uit de kleren te gaan. Denk jij deze ondeugende en zeer dominante juffrouw aan te kunnen?

Volg juf laura op Twitter: Twitter jufLaura

« 1 van 2 »

Zie je foto’s die hier niet horen mail ons dan even en dan verwijderen wij ze z.s.m.

Op dutch-girl promoten wij graag iedereen die wat extra aandacht zou willen ontvangen. Ben jij werkzaam in de adult branche of wil je gewoon jou foto’s delen op onze website, dan kun je ons gewoon contacteren. Wij zoeken ook altijd mensen die verhalen willen insturen. Met vele unieke en terugkerende bezoekers per maand zijn wij een grote erotiek website voor amateur meiden die het heerlijk vinden om hun foto’s te delen. Bij elk album plaatsen wij ook een link naar je profiel of social account.

Wil je foto’s insturen stuur mij dan een whatsapp bericht op : 0647071076

Ook kun je ons bereiken via dm op twitter.

zoeken naar foto.......