Mijn vriendin Anoeska

Toevallig kwam ik op de website van dutch girls en zag allemaal berichten van meiden die door hun vriendje of vriendinnetje werden geshowt! Dit leek mijzelf en mijn vriendin ook mega geil… Gewoon een paar foto’s die ik ooit gemaakt heb van haar in te sturen naar dutch girl en dan kijken wat voor reacties van bloedgeile bezoekers erop komen.

Misschien dat als er leuke reacties op komen die ons flink opgeilen dat Anoeska en ik er nog wel voor kiezen om meerdere foto’s te gaan plaatsen op deze bloedgeile site!

Nieuwe inzending van sletje Cheryl

Zojuist hebben we weer een kleine inzending gehad van ons sletje Cheryl uit engeland. Ze had er weer zin in om dat lekkere hete kontje van haar te delen met onze bezoekers. Cheryl is dan ook heel erg benieuwd naar wat onze volgers vinden van haar lekkere geile kontje en wat jullie er maar wat graag mee zouden willen doen! Laat het ons in een reactie of via twitter weten.

Stefanie, i love fun

Jonge stefanie is op en top een echtte Dutch Girl studente die niks liever doet dan in haar vrije uurtje te verblijven achter haar webcam om mannen maar ook vrouwen te vermaken! Deze beetje verlegen jonge naakte dame met mooie ronde borsten en lekker strak geschoren kutje durft haar grenzen te verleggen en zal ook zeker alles doen om jou een onvergetelijke geile tijd te geven!

Wil je Stefanie zien? volg haar dan op haar geile twitter

Stefanie webcam fun

Stefanie is een gewilde jonge dame op twitter die zichzelf graag laat gaan voor de webcam. Veel dames laten zichzelf meestal zien omdat ze een centje willen bijverdienen, maar Stefanie gaat naakt met haar mooie jonge lichaam omdat ze het leuk vind en trots is op haar lijf!
Volg Stefanie op twitter

Zoeken naar foto....
« 1 van 2 »

Cheryl, een ander vriendinnetje van Tony

Northamptonshire 1989,

Een mooie plaats in Engeland en een geweldig bouwjaar.. Op deze plek en in dit jaar word de mooie Cheryl geboren! 30 jaar later krijgen wij van onze onderdanige twitter vriend spannende selfshot foto’s doorgestuurd van een wulpse en mooie dame die in opdracht van hem een paar sexy foto’s doorstuurd waarna wij ze mogen posten. Van een strak blousje met een kort rokje naar een jong en naakt lichaam. Strippend en een beetje verlegen trekt deze jonge slanke mooie dame met heerlijke tepeltjes haar kleren uit tot het moment dat we haar helemaal kledingloos mogen bewonderen met een heerlijk kort geschoren en verzorgt poesje! We kunnen niet anders dan hopen dat we ooit op een dag camshots krijgen waar deze dame al vingerend haar natte kutje lekker verwend.

Cheryl, Een ander vriendinnetje van onze kennis

Zojuist hebben we van onze tony op twitter weer spannende foto's gehad van één van zijn vriendinnen. Cheryl uit Northamptonshire stuurde hem deze selfies zodat hij ze via ons kon plaatsen op Dutch Girl!

Zoeken naar foto....