Vakantie praag

Vakantie praag

Regelmatig ga ik een weekje op vakantie naar een ander land en pak dan meestal op de gok de auto of het vliegtuig. Dit keer was ik even van plan om een weekje naar Praag te gaan. Dus hup wat kleding en spullen gepakt en uiteraard mijn camera mee.

Eenmaal in praag aangekomen, besloot ik eerst maar een hapje te eten en daarna in een kroeg naast een hostel wat te gaan drinken.

In het cafe leerde ik een gezellige groep italiaanse meiden kennen die er met een clubje op vakantie waren in de hostel. Rond 2200 wou ik gaan aangezien ik nog een slaapplaats moest gaan zoeken in praag.

Maar de meiden vonden het gezellig en ik mocht natuurlijk niet weg dus boden de meiden mij een slaapplaats aan bij hun op de groepskamer van de hostel. Zo dronken als we waren gingen we een paar uur later naar de kamer en bleken de meiden een groep lesbiennes te zijn die nog energie genoeg hadden.

Eerst begonnen 2 meiden elkaar te zoenen en knuffelen maar voor ik het door had , brak er een complete orgie uit bij de meiden onderling. Uiteraard heb ik er volop van genoten en sloegen ze mij zeker niet over.

Zoeken naar foto....