Sunny wilt een herkansing met Cheffie!

 

In november van het jaar 2016 hebben wij voor DM MOVIES een casting dag gehouden. Hierbij hebben wij zowel mannelijke als vrouwelijk modellen getest om te kijken of zij geschikt zijn om voor DM Movies te werken.

Mijn man Cheffie heeft in de periode dat wij samen zijn nog nooit seks gehad met een andere vrouw en ik vond het weleens tijd worden. Met de casting heeft hij Meliss en Sunny mogen casten. Het ging er heet aan toe en in het heetst van de strijd vergat hij helemaal om Sunny te neuken.

Dit moest dus anders, wij hebben Sunny wederom uitgenodigd om een film op te komen nemen en een herkansing te krijgen met Cheffie. Nou dat hebben wij geweten. Sunny maakte van deze gelegenheid graag gebruik. Sunny en Cheffie gingen als 2 hongerige leeuwen tekeer. Cheffie had zijn kleren nog niet uit, of Sunny kwam voor de 1e keer spuitend klaar. Daarna nam Sunny, Cheffie zijn niet al te kleine lul achter in haar keel en pijpte er gretig op los.

Cheffie vergat Sunny ditmaal niet en al snel volgde de 2 keer squirten en hier bleef het niet bij, want zelfs tijdens het neuken presteerde Cheffie het om Sunny wederom spuitend te laten komen.

 

Bekijk hier de kletsnatte en geile film tussen Sunny en Cheffie.

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Enter Captcha Here : *

Reload Image