Terug naar Voor sexwerkers

Adverteren op dutch-girl

Wil je op dutch girl adverteren?

Hier onder zie je een aantal mogelijkheden om te adverteren op dutch girl. Dagelijks trekken wij vele bezoekers opzoek naar webcam sex of die gewoon de geile foto’s van amateur meiden willen bekijken en daarom is dutch girl een geweldige website om jou adult website te promoten.

  • gratis promotie door amateur tiener foto’s te plaatsen in onze galerij. In de omschrijving kan je een website vermelden en ook is het mogelijk om jou foto te voorzien van je eigen watermerk. Deze dien je zelf al in de foto aan te brengen. Dit doe je door hem rechtonder in de foto te plaatsen. Hierdoor zien bezoekers jou website naam staan en het is nog gratis ook
  • Een banner op onze homepage en webcam pagina’s. Deze zal dan links in de menu balk komen te staan. De banner dien je zelf aan te leveren in het formaat 250×250. De kosten voor het plaatsen van een banner op deze pagina’s is €50,- excl. per maand per pagina. Wil je de banner op alle cam pagina’s hebben staan? Dan rekenen wij hiervoor €150,- excl. per maand. met een minimun van 5 pagina’s.
  • Wil je alleen een tekst link naar jou website op onze homepage dan kost dit €10,- excl. per maand .

Wil je graag meer weten over deze advertentie mogelijkheden dan kun je ons een email sturen naar:

adverteren@dvanbeek.net

Daarnaast kun je op onze website verkoopplein.eu natuurlijk altijd gratis adverteren in de adult branche