Webcam Oplichting, Het komt helaas voor

Oplichting met sexcammen,

Helaas is dit een fenomeen dat tegenwoordig heel erg veel voorkomt en wil daarom ook onze bezoekers eens waarschuwen. Tegenwoordig bestaan er vele website waar je erotisch kunt cammen met mooie en leuke meiden, stellen of zelfs met transgenders. Op de meeste sites kun je anoniem cammen maar er zijn ook vrouwen die zich op verkoop sites, twitter etc. aanbieden om te cammen voor geld via skype, snapchat etc. Kijk hier altijd heel erg mee uit!

In vele gevallen die je bij de vrouwen vooruit te betalen voor het cammen dan betaal je bv. 25 euro voor 20 minuten sexcammen. Dit klinkt spannend om 1 op 1 te cammen en dan alles te zien van een meid. Maar veelal valt dit dan erg tegen. Vrouwen gaan niet helemaal naakt of komen over alsof ze geen zin hebben om te cammen. In enkele gevallen komt het zelfs voor dat je niet eens tot een camgesprek kan komen met een dame.

Het grootste probleem is dat je kan fluiten naar je geld want éénmaal betaald ben je jou duurbetaalde centjes volledig kwijt! Je kan namelijk nooit aantonen dat een vrouw niet alles heeft laten zien.

Daarom is het dus verstandig om te cammen via een bekende webcamsite waar de dames wel betrouwbaar zijn en je zekerheid hebt om een show te zien waar je ook echt waar hebt voor je geld. Er zijn diverse sites in Nederland en België waar je dit hebt en wil je anoniem cammen maar ook anoniem browsen gebruik dan gewoon je incognito scherm in bijvoorbeeld google chrome.

Natuurlijk zijn er een aantal meiden die wel de garantie geven op een geweldige show en dit ook waarmaken maar lees dan eerst reviews op diverse websites.

Nogmaals betaal liever niet vooruit voor een camshow maar ga naar een site waar je per minuut betaald. is de show dan niks, dan stop je er gewoon mee en beperk je de schade en heb je meer zekerheid op een echtte webcamshow.

Enkele betrouwbare sites die wij inmiddels gevonden hebben om safe en veilig te kunnen sexcammen zijn:

Webcambabes.me

XXXflirt.be

Fabiola cams

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Enter Captcha Here : *

Reload Image